top of page
Praesidium 2023-2024
Nele.jpg

Nele Geerts

Praeses

Ik zit nu al voor mijn 5de jaar in het praesidium en ben al 7 jaar een echte goeffer. Ik heb mijn 6 jaar geleden laten dopen, omdat veel bij mij op peda ook goeffers waren en zij hebben mij toen overtuigd. Ik heb hier in al die jaren nog geen dag spijt van gehad. Ik heb dan ook al verschillende functies achter de rug, zoals feest, eerste vice, praeses, meter en nu terug praeses. Ik werk momenteel ook al wel als verpleegster bij het wit-gele kruis, maar dat staat mij niet in de weg om er een onvergetelijk jaar van te maken.

302153439_1226370121551141_7676384079186351775_n_edited.jpg

Ik droomde er altijd van om in een studentenvereniging te komen! Feesten en plezier maken , kan het leuker ?! Mijn mama heeft zelf ook bij de goeffers gezeten dus ik heb niet getwijfeld. Vrienden voor het leven maken doe je hier ! Ik vind het dan ook een hele eer om quaestor te mogen zijn bij deze fantastische bende !

Floor Aerts

1ste-vice

lien.png

Lien Wuyts 

2de-vice

Ik heb lang getwijfeld of ik me zou laten dopen of niet. Uiteindelijk heb ik dit toch gedaan en heb hier de beste beslissing gemaakt die ik kon maken! Ik heb dit jaar zo veel plezier gemaakt en nieuwe vrienden leren kennen! Ik wil er als 2de vice-praeses mee voor zorgen dat jullie ook zoveel plezier kunnen maken en dingen kunnen doen buiten school ter ontspanning. Zo kunnen we allemaal samen mooie herinneringen maken om niet snel te vergeten.

Marie.jpg

Marie Van den Bruel

Quaestor

Ik ben nog maar net bij de goeffers, maar ik vond het al zo tof dat ik meteen de overstap naar het presidium durfde te maken. Samen uitgaan, leuke cantussen en vele verhalen vloeien voort uit deze groep vol plezier. Als sport en cultuur verantwoordelijke wil ik graag mijn tandje bijdragen om de groep nog hechter te maken. Om een goeie studententijd mee te maken moet je zeker bij de goeffers zijn.

301796643_387719623510323_7218948478729227252_n.jpg

Thirza Hermans

AB-actis

Ik ben bij het Goefferke gekomen, omdat ik al vanaf het middelbaar graag in een studentenvereniging wou zitten. Dit heb ik absoluut gedaan en het is het waard. Je leert nieuwe mensen kennen als je in de vereniging komt. Het is ook een ideale manier om je studentenstad te leren kennen. Het belangrijkste is dat je vrienden voor het leven maakt!

fred.png

Bij de goeffers is er altijd plezier. Daarom heb ik vorig jaar besloten om mij te laten dopen. Na een jaar goed feesten en plezier maken met de groep ben ik naar voor gekomen als de volgende schachtenmeester. Met andere fantastische mensen in ons praesidium zal er dus ook volgend jaar veel plezier kunnen worden gemaakt.

Frédéric Van Dingenen

Schachtenmeester

Thomas.png

Thomas Smets

Feest 

Bij de goeffers komen is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Of het nu paintballen is, naar feestjes gaan, … , er is altijd wel iets te beleven. Het goefferke is echt een hechte groep waar veel plezier wordt gemaakt.

Gitte_edited.jpg

Gitte Van de Poel

PR & Miss-aquaduct 

De ideale studententijd beleven in Lier, da gebeurd bij T’ Goefferke !

Schone vriendschappen, nen hechte band, al die leuke evenementen en dan hebben we nog ni gesproken van die goei feestjes samen :) dit wilt toch iedereen?

Een paar jaar geleden zou ik nooit gedacht hebben dat ik in een studentenvereniging zou gaan. Met een beetje overtuiging van wat nieuwe vrienden die ik op Thomas More heb gemaakt, heb ik mij vorig jaar laten dopen. Ik ben in een geweldige groep terechtgekomen en heb mij een heel jaar kunnen amuseren tijdens de evenementen. Ik heb herinneringen gemaakt  die ik nooit ga vergeten. Ook heb ik vrienden voor het leven gemaakt. Misschien is een studentenvereniging toch niet zoooo erg ;))

Luna Schmitz

Sport & Cultuur

Twana.png

Twana Hesters

Media 

Vorig jaar heb ik me laten dopen bij 't Goefferke. Het schachtenjaar is een jaar dat je nooit zal vergeten. Ik sta er altijd voor open om pinten te pakken met vrienden die voor het leven in je hart zullen zitten. Dit is mijn eerste jaar in het praesidium. Dit zal ik blijven doen met hart en ziel. Duracelle is mijn bijnaam. Waarom? Omdat ik prettig gestoord ben en de meest idiote conversaties maak. Klaar voor een onvergetelijk schooljaar? Ik zeker wel!

Ik ben zelf ooit bij de goeffers gekomen omdat ik al vaker had gezien tijdens mijn middelbare periode hoe leuk het was bij hun. 1 hechte vrienden kring die allemaal leuke evenementen deden samen. Maar waar plezier vooral voorop stond. Vrienden maken voor het leven? Dat is toch iets wat we allemaal willen. Ik ben dan ook trots dat ik praeses mag zijn van deze geweldige groep en zo een geweldige groep mag leiden. 

Elize Van Hout

Support

femke.jpg

FemkeVan Dooren 

Meter

Hey hoi allemaal, ik ben Femke en ik sta dit jaar in voor de functie media. Dit wil zeggen dat ik de sociale media een beetje op pijl hou en ik er voor zorg dat jullie niks missen. Dat ik sociaal ben dat kan je wel zeggen. Zin in een babbel? Een drankje? Een pizza of een goei feestje? Daarvoor moet je bij mij zijn!🤪

Tot snel!! ❤️

Waarom ik bij de goeffers ben gegaan? Goei vraag met een heel makkelijk antwoord. Waarom niet!!! Het is 1 van de beste studenten verenigingen dat ik ken. Allemaal studenten die leven voor hun studie en naast studeren ook feesten. Meer moest ik niet deten

Ignace Van de Vel

Peter

bottom of page