top of page
Praesidium 2022-2023
302153439_1226370121551141_7676384079186351775_n_edited.jpg

Ik droomde er altijd van om in een studentenvereniging te komen! Feesten en plezier maken , kan het leuker ?! Mijn mama heeft zelf ook bij de goeffers gezeten dus ik heb niet getwijfeld. Vrienden voor het leven maken doe je hier ! Ik vind het dan ook een hele eer om quaestor te mogen zijn bij deze fantastische bende !

Floor Aerts

Quaestor

283300810_554992656273454_904206524931959671_n.jpg

Lies'l De Buyst 

1e Vice

Ik ben bij de Goeffers terecht gekomen omdat ik nieuwe vrienden wou leren kennen en zo ook buiten het studeren het plezier rond lier te leren kennen. 

Ik ben zelf ooit bij de goeffers gekomen omdat ik al vaker had gezien tijdens mijn middelbare periode hoe leuk het was bij hun. 1 hechte vrienden kring die allemaal leuke evenementen deden samen. Maar waar plezier vooral voorop stond. Vrienden maken voor het leven? Dat is toch iets wat we allemaal willen. Ik ben dan ook trots dat ik praeses mag zijn van deze geweldige groep en zo een geweldige groep mag leiden. 

Elize Van Hout

Praeses

Na een jaar als schacht te zijn voelde ik me al direct aangetrokken tot de praesidium. Niet alleen hebben we super leuke evenementen, maar zijn we ook 1 hechte vriendengroep. Wat wil je nog meer in je studentenleven? Functie coördinator ga ik op me nemen en hoop op een fantastische jaar met de beste vriendjes.

Fatos Kürkçü

Coördinator

Ignace Van de Vel

Schachtenmeester

Waarom ik bij de goeffers ben gegaan? Goei vraag met een heel makkelijk antwoord. Waarom niet!!! Het is 1 van de beste studenten verenigingen dat ik ken. Allemaal studenten die leven voor hun studie en naast studeren ook feesten. Meer moest ik niet deten

nathan_edited.png

Ik zen bij de goeffers gekomen om nieuwe mensen te leren kennen en toffe momenten te pakken me de groep. Ook een stevig feestje en ne goeie cantus hebben hier mij goed bij geholpen om zeker te blijven en me te overtuigen om bij het goefferke te komen.

Nathan Docx

Feest & Cheftap

Marie.jpg

Ik ben nog maar net bij de goeffers, maar ik vond het al zo tof dat ik meteen de overstap naar het presidium durfde te maken. Samen uitgaan, leuke cantussen en vele verhalen vloeien voort uit deze groep vol plezier. Als sport en cultuur verantwoordelijke wil ik graag mijn tandje bijdragen om de groep nog hechter te maken. Om een goeie studententijd mee te maken moet je zeker bij de goeffers zijn.

Marie Van den Bruel

Sport & Cultuur

301796643_387719623510323_7218948478729227252_n.jpg

Ik ben bij het Goefferke gekomen, omdat ik al vanaf het middelbaar graag in een studentenvereniging wou zitten. Dit heb ik absoluut gedaan en het is het waard. Je leert nieuwe mensen kennen als je in de vereniging komt. Het is ook een ideale manier om je studentenstad te leren kennen. Het belangrijkste is dat je vrienden voor het leven maakt!

Thirza Hermans

AB-actis

femke.jpg

Hey hoi allemaal, ik ben Femke en ik sta dit jaar in voor de functie media. Dit wil zeggen dat ik de sociale media een beetje op pijl hou en ik er voor zorg dat jullie niks missen. Dat ik sociaal ben dat kan je wel zeggen. Zin in een babbel? Een drankje? Een pizza of een goei feestje? Daarvoor moet je bij mij zijn!🤪

Tot snel!! ❤️

FemkeVan Dooren 

Media

Robin de Weirdt

PR & Zedemeester

Ik ben bij de goeffers gekomen omdat ik zeer sociaal ben en gemerkt heb dat het een zeer hechte groep is. De vriendschap in de groep zit zeer goed en er is wederzijds respect. Ik ben dankzij een goede vriend overgehaald om bij de goeffers te komen en ik heb er nog geen spijt van.

Nele Geerts

Meter

goede astrid jeej.jpg

Astrid Aerts

Meter

bottom of page